RO
RU
Menu

+373 022 840 300

Mun.Chișinău

str.Uzinelor 11(Stroy Lux,Et.4)

Panel Composit BOND

Plăcile stratificate tip BOND sunt materiale compozite cu două feţe din aluminiu de 0,5mm; 0,4 mm grosime şi un miez de polietilenă nontoxic, fabricate prin laminare la cald şi presiune, proces prin care se obţine o planeitate perfectă a suprafeţei şi un raport excelent între greutate şi rezistenţă.

Suprafeţele exterioare sunt dublu lăcuite, obţinându-se astfel o rezistenţă mai mare la abraziune, săruri, umezeală şi raze UV, ce au o durată de viaţă foarte mare.

Rezistenţa la ciclurile de îngheţ-dezgheţ, întreţinerea uşoară, flexibiliatea, rezistenţa la radiaţiile solare, la eroziune şi coeficientul de dilatare foarte mic, fac din faţadele ventilate o soluţie optimă pentru necesităţile de construcţie ale clienţilor noştri.

Proprietățile superbe ale acestui material da o sursă de inspirație și oferă arhitecturii o gamă întreagă de noi soluții - dacă proiectul dumneavoastră este o clădire rezidențială sau publică, un sediu corporativ, o cladire de birouri, un complex comercial sau industrial - sau în cazul în care organizația dorește să creeze o nouă imagine clădire dumnevoastra - fie pentru statii de benzina, showroom-uri auto, bănci sau supermarket-uri.

скачать софт